EkonomiGündemManşetTurizm

HİNTLİ ZENGİNLERİN YENİ ADRESİ BODRUM

Bodrum, Hindistanlı zengin ailelerin düğün merasimleri için yeni adres olmayı sürdürüyor.

Hindistan’ın en zengin 20 ailesinden biri olan Anıl ve Micharu Gupta’nın oğulları Rahul Gupta ile Sunil ve Rahmi Agarwal’ın kızları Harshita Agarwal düğünlerini yapmak için Bodrum’u tercih etti.

3 gün süren etkinliklerin ardından düğünün son günü damat Rahul Gupta ve yakınları Barak töreni düzenledi. Gelin gelmeden önce damat Hint geleneklerini yerine getirdi. Daha sonra gelinin yakınları ile birlikte tören alanına geldi. Sari adı verilen özel bir gelinlik giyen gelini abisi damada teslim etti. Din adamları eşliğinde evlilik yemini eden çift dünya evine girdi.

5 yıldızlı bir otelin kapatıldığı düğünde davetlilere 400 personel hizmet verdi. Düğünde ikram edilen Hint mutfağına özgü lezzetleri Hindistan’dan özel olarak gelen 35 aşçı hazırladı. Yemeklerde kullanılan özel baharatların da Hindistan’dan getirtildiği öğrenildi.

Çiftin aile yakınlarının bulunduğu nikah töreni yaklaşık 2 saat sürdü. Nikah töreninin ardından yemek alanına geçen davetliler denizde yapılan flyboard şovları ve Hint şarkıları eşliğinde gece boyu eğlendi.

MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan’da düğün için otellerinin tamamen kapatıldığını ifade ederek şunları söyledi:

“Bir kaç ülke arasından Türkiye’yi seçtirmeyi başardık. Türkiye içinde de birkaç farklı yerden, İstanbul-Antalya gibi Bodrum’u seçtirmeyi başardık. Ondan sonra, yaklaşık 200-250 misafir var. Bütün misafirlere özel Türk Hava Yollarından kiralanan özel charter ile özel uçakla getirdiler, A330 ile getirdiler. Hintliler Türkiye’yi çok fazla bilmiyorlardı. Biz 3-4 yıldır yoğun tanıtım faaliyetleri yapıldı. Böyle devam edersek 3-4 sene içerisinde en fazla 5 sene içerisinde Hint düğünleri için dünyada en önemli 3 ülkeden biri haline gelebiliriz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu