EğitimGündemManşet

50. YILA ÖZEL PROJE

Yarım asırdır başarılı öğrencilere burs olanağı sunan Türk Eğitim Vakfı (TEV), 50. yılında “Bir Dünya Çiçek” projesiyle hem mutluluğu paylaşmanın hem de eğitime katkı sağlamanın yolunu açıyor.

Geçtiğimiz yıl Bodrum’da faaliyete geçen Türk Eğitim Vakfı ve Muğla Şube Yürütme Kurulu Başkanı Ece Yeşilpınar “Bir Dünya Çiçek” Projesini Şöyle anlatıyor;
“Bugüne dek yaklaşık 240 bin öğrenciye kazandırdığımız eğitim bursunun önemli bölümünü çelenk bağışından sağlıyoruz. Çelenk dendiğinde aslında ilk akla gelen hep cenaze olsa da, aslında açılış, düğün, kutlama gibi mutluluk içeren etkinliklerde de insanlar birbirlerine çiçek, çelenk tebrik kartı yolluyorlar. Bağış yapmak, son yıllarda özellikle düğün organizasyonlarında çiftlerin gitgide daha sık tercih ettiği bir yöntem olunca, biz de buradan yola çıkarak, daha fazla gencimize umut olabilmek için rotamızı mutlu günlere de çevirdik. Hem geleneksel çelenk anlayışını modernize etmek, hem de güzel günler için çelenk yerine çiçekli kutlama yapmak üzere çiçek görselleri ile daha samimi ve daha sempatik yeni tasarımlar yaptık.

Bir Dünya Çiçek Projesi kapsamında “Mutlu Günler” konsepti, düğün, davet, açılış, kutlama gibi hayatımızdaki mutlu ve özel günlerde bu mutluluğa ortak olma fikriyle benimsediğimiz yeni bir bağış anlayışı. Organizasyon sonrası solup çöpe giden gerçek çiçekler kullanmak yerine üç boyutlu ve iki boyutlu versiyonlara sahip dev çiçek tasarımlarımız ile geleceğin teminatı,aydın, çağdaş gençlerimizin eğitimlerine destek verebilir, her biri birer fidan olan gençlerimizi yetiştirerek, ülke gelişimine destek olabiliriz.

Biz TEV olarak gösterdiğimiz çabalar ile bir yıl içinde, başvuruda bulunan her 25 öğrenciden ancak birine burs verebiliyoruz. Bu sayıyı 25’te iki öğrenciye çıkarmak bile bizim için çok önemli. Kaynak yaratmak için çalışırken, mutlu günlerin bağış yapma alışkanlığı bakımından yüksek bir potansiyel taşıdığını fark ettik. Bu da bizi mutlu günlerimizi bir eğitim umuduna dönüştürmek konusunda cesaretlendirdi. Tek temennimiz,ister kurumsal, ister bireysel kutlama, tebrik baş sağlığı gibi günlerinizde bizi tercih etmeniz. Unutmayın ki iyi günde de kötü günde de TEV Bodrum şubesi olarak yanınıadayız. Ayrıca Türk Eğitim Vakfı Muğla Şubesi olarak Muğla ili genelinde ve Türkiye geneline de Bodrum’dan hizmet vermekteyiz.tek yapmanız gereken, 0 252 316 30 62 numaralı telefondan ofisimiz ile veya tev_mugla@tev.org.tr elektronik posta adresinden bizimle iletişime geçmeniz. Sizlerin destekleriniz, bizim sağladığımız eğitimlerle Geleceğin Adı Umut Olsun.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu