EkonomiGündemManşetTurizm

SAHİLLERDE BAYRAM YOĞUNLUĞU

Ramazan bayramı Turizm cenneti Bodrum’da dolu dolu geçiyor. Özellikle yerli turistler Bodrum sahillerinde yoğunluk oluşturuyor.

Ramazan Bayramı tatillerini Bodrum’da geçirmeyi tercih eden yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu. Kumbahçe, Gümbet, Bitez ve Bodrum’un diğer dünyaca ünlü plajları tatilcilerin akınına uğradı.

Özellikle yerli turistlerin doldurduğu plajlarda tatilciler denizin ve zaman zaman yüzünü gösteren güneşin tadını çıkartıyor.

Kimileri arkadaşlarıyla kimileri aileleri ile tatile çıkan vatandaşlar hallerinden gayet memnun.

Yaşanan bu yoğunluk turizmcilerin de yüzünü güldürdü. Bitez Koyundaki Lemon Tree isimli işletmenin sahibi Mustafa Akkoyun yoğunluk hakkında şunları söyledi;

“Gerçekten uzun geçen bir kışın ardından ve Ramazan ayının hemen ertesi olmasından kaynaklı çok güzel bir bayram geçiriyoruz. Yerli misafirlerimiz akın etti Bodrum-Bitez’e gayet memnunuz. Herkeste halinden memnun bizde işletmeciler olarak gerçekten çok memnunuz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu