GündemKültür SanatManşet

BODRUM’DA MODERN DANS FESTİVALİ

Bodrum’da 200’ün üzerinde sporcunun katılımıyla Uluslararası Bodrum Modern Dans Festivali gerçekleştirildi. Organizasyon, Türkiye’de çocuklar için yapılan ilk modern dans festivali olma özelliği taşıyor.

Bodrum Dans Kulübü tarafından Konacık Mahallesi’ndeki Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen dans festivaline Bursa, Aydın, İstanbul, İzmir, Marmaris, Fethiye, Bodrum ve Ankara’dan katılan 11 dans okulunun 204 sporcusu, minikler, çocuklar ve gençler kategorilerinde yarıştılar. Kendi koreografileri ile yarışan sporcuların performansı izleyenlerin beğenisini topladı.

Organizasyon hakkında Kent Haber’e bilgiler veren Bodrum Dans Kulübü Başkanı Fatih Özvezneci, şu ifadelere yer verdi:

“Bugün düzenlediğimiz modern dans yarışması Türkiye’de çocuklar için düzenlenen ilk modern dans festivalinin bir ayağı. Bu festivalimize geçtiğimiz yıl başlamıştık. Bu yıl ikincisini düzenliyoruz. Türkiye’deki 11 dans okulundan 204 sporcu bugün burada yarışıyorlar. 2 gün boyunca eğitimler aldılar, akşamları gösteriler sergilediler. Bu da etkinliğin son aşaması olan yarışmalar bölümü. Yarışmalarda sololar, düolar, triolar var. Küçük gruplar ve büyük gruplar yarışacak. Tabi bir de bunların bir de minikler, çocuklar ve yetişkinler kategorileri olacak.”

Yarışmalar sonunda dereceye girenlere kupa ve madalyaları verildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu