GündemManşetSpor

DRAGON TÜRKİYE ŞAMPİYONU PROVEZZA OLDU

dragonTürkiye Yelken Federasyonu’nun Faaliyet programında yer alan ve Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü tarafından Milta Bodrum Marina işbirliği ile düzenlenen Açık Dragon Türkiye Şampiyonası 2 – 5 Kasım tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştirildi.

Yurt dışından gelen sporcuların da katılımıyla 11 Dragonun kıyasıya mücadele ettiği 2017 Türkiye Dragon Şampiyonu Provezza takımı oldu.

Kayıtların sona erdiği Çarşamba akşamı Marina Yacht Club tarafından düzenlenen açılış kokteyli ve barbekü partisinde bir araya gelen katılımcılar, yapılan ikramlar eşliğinde gecenin tadını çıkarırken sergiledikleri dostluk ve samimiyetle yarışların centilmence geçeceğini de gösteriyorlardı. Uluslararası yarışlarda pek çok başarıları olan yabancı sporcuların ilk günden organizasyondan memnun olduklarını belirtiyor olmaları da Türk Dragon Birliği ve BAYK’ın yoğun çalışmalarının sonucuydu.
4 Gün süren ve 8 yarışın yapıldığı şampiyona haftasında, ekipler parkurda her türlü hava şartında yarışma şansını bulurken, yabancı katılımcıların Bodrum sularına çabuk alışmaları dikkat çekti.

Pazar akşamı Marina Yacht Club ta gerçekleştirilen ödül töreninde Dragon Sonbahar Serisinin I. Ayak ödüllerini BAYK Komodoru Ömer Karacalar verirken, Türkiye Şampiyonası ödüllerini Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak takdim etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu