AsayişGündemManşet

O KAZA MAHALLİNDE KEŞİF

IMG_298323 Ekim Günü Bodrum’da meydana gelen ve 17 yaşındaki Bodrumspor’un altyapı oyuncusu Erdoğan Çakmak’ın ölümüyle sonuçlanan kazada keşif yapıldı.

Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde yaşanan kazada Bodrum’dan Turgutreis istikametine seyreden T.S. idaresindeki 34 DJ 3026 plakalı otomobil, Antik Tiyatro önüne yaklaştığı sırada bir anda direksiyon hakimiyetini kaybederek önce şarampole, ardından da yol kenarında arkadaşını bekleyen Erdoğan Çakmak isimli gence çarpmıştı. Ağır yaralı Erdoğan Çakmak, Muğla Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirmiş, 59 promil alkollü olduğu belirlenen T.S. isimli sürücü tutuklanarak Bodrum Cezaevi’ne gönderilmişti.

2018 Ocak ayından görülecek duruşma öncesi, kazanın yaşandığı noktada keşif yapıldı. Jandarma ekipleri eşliğinde cezaevinden kaza mahalline getirilen T.S. ve olayın görgü tanıkları kazanın nasıl yaşandığını anlattı.

Keşif sırasında yaşamını yitiren gencin babası Efkan Çakmak, annesi, Ayşe Çakmak, yakınları ve arkadaşları ile polis ekipleri de hazır bulundu.

Haber: Hamdi Yörür

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu