Manşet

Başkan Aras Bodrum DTO Meclisine Katıldı

İMEAK Bodrum DTO Şubat Ayı Meclis Toplantısını Gerçekleştirdi

 

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Şubat 2022 Olağan Meclis Toplantımız Meclis Başkan Yrd. Mehmet Esat İLERİ başkanlığında gerçekleşti. İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Başkanı Orhan DİNÇ Ocak 2022 faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Toplantımız İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şube Seminer Salonumuzda Bodrum Belediye Başkanı Ahmet ARAS, Bodrum BELEDİYE Başkan Yardımcısı  İlknur Ülküm SEFEROĞLU, Bodrum Yarımadası Günlük Gezi  Kooperatif Başkanları ve temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.
Toplantıda Başkanımız Sayın Orhan DİNÇ  bağlama problemleri, kaçak charter, kaçak iskeleler ve yapılmasını istediğimiz yeni rampalar, bağlama yerlerinin şu anki mevcut durumu ve problemleri, ticari ve özel teknelerin bağlama fiyatlandırması, balıkçı barınaklarının durumuna  değinerek kooperatif başkan ve temsilcilerimizi dinledi.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet ARAS, sorunların çözüm önerileri hakkında Bodrum Belediyesi olarak yapabilecekleri aktardı. Başkan Ahmet ARAS’a her daim denizcinin ve sektörümüzün yanında olduğu için teşekkürlerini sundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu