GündemHayatManşet

ÖĞRENCİ ZİYARETLERİ SÜRÜYOR…

Vali Civelek “Biz Anadoluyuz” Projesi kapsamında Ağrı’dan gelen öğrencilerle bir araya geldi.

Muğla Valisi Esengül Civelek, “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Ağrı’dan Muğla’ya beşinci kafile olarak gelen 49 öğrenci ve 2 öğretmenle düzenlenen öğle yemeğinde bir araya geldi.

Öğle yemeği programına Vali Esengül Civelek’in yanı sıra Kocaeli Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Sezer Şener Komsuoğlu, Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz ile oyuncu Gülnihal Demir katıldı.

Öğrencilerle öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Civelek, öğrencileri Muğla’da misafir etmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, proje doğrultusunda öğrencilerin Muğla’nın tarihi, kültürel turistlik yerlerini gezip görerek tanıyacaklarını aynı zamanda var olan kardeşlik, dostluk, arkadaşlık duygularının güçleneceğini belirtti.

Öğrencilerle tek tek sohbet eden Vali Civelek, toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından öğrencilere günün anısına hediye takdim etti.

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Biz Anadoluyuz” projesi kapsamında Ağrılı öğrenciler 01 – 04 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenen programlarla Fethiye ve Menteşe ilçelerinin tarihi, turistlik ve doğal değerlerini içeren yerlerini gezerek, yakından tanıma fırsatı buldular. Proje ile Ağrılı öğrenciler Fethiye’deki özel bir okulun öğrencileri ile de bir araya gelerek, birbirleriyle tanışmaları ve kaynaşmaları sağlandı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşleri Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Biz Anadoluyuz Projesi” ile iller arasında kültürel ve ortak değerlerin paylaşılması, kardeşlik ve huzura katkı sağlaması, gençlerin terör örgütlerinin istismarından ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması hedefleniyor.

Proje kapsamında Muğla’yı Muş, Ağrı ve Bingöl’den bugüne kadar farklı dönemlerde gelen 555 öğrenci ve öğretmen ziyaret etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu