GündemHayatManşet

BODRUM’DA 14 ŞUBAT COŞKUSU

BODRUM'DA 14 ŞUBAT COŞKUSU14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla gün içinde Bodrum Belediye Meydanında farklı etkinlikler düzenlendi.

Bodrum Belediyesinin tarafından düzenlenen etkinlikler, Belediye Meydanındaki konserle başladı. Diptonik Grubunun sahne aldığı meydanda toplanan vatandaşlar grubun şarkılarıyla keyifli dakikalar yaşadılar.

Meydanda tezgah açan Bodrum Çikolata isimli işletme ise hazırladığı meyve kokteylli sıcak çikolatayı vatandaşlara ikram etti. Tezgahın başında bulunan ve kuyruktaki vatandaşlara ikramda bulunan Bodrum Çikolata’nın firma yetkilisi Suat Ayder,
“Hersene olduğu gibi bu senede çikolata dağıtıyoruz. Bodrum Belediyesinin katkılarıyla tüm Bodrumlulara dünyanın en kaliteli çikolatısını yediriyoruz” şeklinde konuştu.

Meydanı dolduran vatandaşlar bir taraftan Diptonik grubunun şarkıları eşliğinde çikolatalarını yerken bir taraftan da belediye görevlilerinin sürprizi ile karşılaştılar. Belediye tarafından hazırlanan bin adet gül görevlilerce vatandaşlara dağıtıldı.

Bazı vatandaşlar bir taraftan eğlenirken bir taraftanda meydanda hazırlanan kalp şeklindeki stantta hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bazı vatandaşlar da Kızılay’ın açtığı kan alama aracında kan vererek vatandaşlık görevlerini yerine getirdiler.

Etkinliklere alternatif bir eylem yapan Kadın Dayanışma Derneği üyeleri ise Marina’dan Belediye Meydanına kadar yürüyüş yaparak kadın cinayetlerini protesto ettiler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu