GündemHayatManşetSpor

ANNELERE SÜRPRİZ ETKİNLİK

Göztepe Bodrum Futbol Akademisi tarafından düzenlenen sürpriz etkinlikte anneler eğlenceli dakikalar yaşadılar.

Çocuklarını antrenmana getiren anneler antrenman sonrası saha içinde kendileri için hazırlanan canlı langırda futbol oynadılar. Yenilen takım anneleri ise kendisini suma güreşi alanında buldu.

Anneler gününe özel hazırlanan etkinliğe katılan ve durumdan habersiz olan anneler oynadıkları oyunlarla eğlenceli bir gün yaşadılar.

Çocukları antrenmandayken onları destekleyip taktikler veren anneler bu sefer çocuklarının saha kenarından tezahüratlarıyla karşı karşıya kaldılar.

Yaklaşık 60 annenin katıldığı bu farklı etkinlik sonunda çocuklar annelerini için hazırladıkları özel magnet ve kırmızı karanfil hediye ettiler.

Göztepe Bdrum Futbol Akademisi Antrenörü Emrah Çıtak gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Annelerimizin bu etkinlikten haberi yoktu. Çocuklarımız ile birlikte hazırladık, oyun gruplarını çocuklar ile birlikte seçtik. Antrenmana çocuklarını getiren anneler, dışarıdan bazen heyecanlanarak “oğlum hadi vur, niye vurmadın, niye koşmadın” diye güzel keyifli tepkiler veriyorlar. Çocuklara dedik ki, hadi gelin bugün bunu annelerimize biz yaşatalım. Onlar için keyifli bir atmosfer olsun diye canlı langırd oyununu hazırladık. Üzerine arka tarafta kaybeden anneler için, yarışmayı biraz daha heyecanlandırmak için sumo güreşi hazırladık. Çocuklarımız annelerine magnet yaptılar. Magnetlere isimler yazıyorlar altta küçük notlar yazıyorlar. Çiçeklerimizi de hazırladık. Annelerimize çiçeklerimizi dağıtıyoruz, çocuklarımız dağıtıyorlar. Farklı olsun istedik.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu