GündemKültür SanatManşet

Sağlık Vakfında Sergrafi Çalıştayı

Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Engelli Gençlerle Buluştu

 

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Tekstil Malzeme Üzerine Sergrafi Çalıştayı 8 Şubat 2022 tarihinde, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü’nden Prof. Musa Köksal yöneticiliğinde öğrencileri Arş. Gör. Elif Köse, Orhan Can Türkmener, Başak Önkol, Gülçin Çelik ile Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin katılımıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Güzel Sanatlar Fakültesi’nde gerçekleşti.

Şablonlu bir tasarımın bir ipek elek, mürekkep ve bir silecek kullanarak bluzlere aktarılması üniversite öğrencileri ve Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin ortaklaşa çalışmasıyla yapıldı.

Vakıf Başkanı Numan Balaban, Başkan Yardımcımız Yılmaz Algül, ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Hülya Kocadon, Murat Önder’in katıldığı çalıştayda, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi katılımcılarına teşekkür belgeleri takdim edildi. Bu tür etkinliklerin Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı öğrencilerinin sanat becerilerinin gelişmesi ve sosyalleşme sürecine katkısına değinerek, etkinliklerin devamına ilişkin temennilerini dile getirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu