GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİNDEN ÖNEMLİ GALİBİYET

Bod kırcicek_OGMBodrum’un ulusal basketbola açılan kapısı Kırçiçeği Bodrum Basketin, bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligine yükselme mücadelesinde ilk maçını kendi sahasında OGM Orman Gençlik ile yaptı.

Kırçiçeği Bodrum Basket, Kadınlar Basketbol Liginde yaptığı zorlu mücadele sürecinde bazı oyuncularını kaybetmesine rağmen, Derya Özyer’in göreve gelmesinden sonra yakaladığı performans ile 4’lü Final Grubu karşılaşmalarında ilk maçını 76-70 kazandı.

Karşılaşmada ilk periyodu OGM 18- 20 önde tamamladı. İkinci periyotta Bodrum Basket 39- 33 sayı ile önde kazandı. Üçüncü periyotta Kırçiçekleri Bodrum Baskette 53-51 skor ile yine önde tamamladı Dördüncü ve son periyotta 76 – 70 tamamlayan Bodrum Basket karşılaşmayı seyircisi önünde kazanmayı bildi.

Karşılaşmada Kırçiçeklerinin Amerikalı oyuncusu Selby 16 sayı ile karşılaşmanın en skorer oyuncusu olurken Belgin de 14 sayı atarak başarı gösterdi.

OGM Orman Gençlik te 13 sayı atan Harika ve Şerife skorer oyuncular arasında yer aldılar.

Kırçiçekleri Bodrum Basket Final gurubunda kendi sahasında ki ikinci karşılaşmasını 22 Mayıs tarihinde saat 18.00 de Beckerspor ile yapacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu