ManşetSpor

Bodrumspor İzmir’den 3 puanla döndü

Deplasmanda Önemli Galibiyet

 

Bodrumspor ligin 17’inci haftasında deplasmanda karşılaştığı Altınordu’yu 2-0 yendi. Yeşil-beyazlı ekip üst üste 2 maçını kazanarak galibiyette yeniden seri yakaladı.

Spor Toto 1’inci Lig 17’inci hafta karşılaşmasında Bodrumspor, Altınordu’ya konuk oldu. Maçın ilk yarısına hızla başlayan yeşil-beyazlı ekip Üzeyir ve Celal’in golleriyle soyunma odasına 2-0 galip girdi. İkinci yarıda oyun üstünlüğünü elinde tutan Bodrumspor ataklardan yararlanamazken, rakibi Altınordu’da gol şansı  bulamadı. Maçın geri kalan dakikalarında başka gol olmazken Bodrumspor 2 golle hanesine 3 puan yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip  28 puanla 5’inci sıraya yükselirken, rakibi Altınordu düşme hattından çıkamayarak 12 puanla 17’inci sırada kaldı.

HEDEFLEDİĞİMİZ OYUNU OYNADIK

Oynanan oyundan dolayı mutlu olduğunu belirten Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Maçtan önce, hafta boyunca çalıştığımız şeyleri sahada gördüğümüzü düşünüyorum. Özellikle rakibimizin son 6 haftada puan alamamasını, bir buhran içerisinde olmasını değerlendirmeye çalıştık. Ama reaksiyon vereceklerini de biliyorduk. Maça çok iyi başladık. Baskılı başladık ve bu baskı sonucu iki gol bulduk. Daha sonra yağmurun da bastırmasıyla biraz daha dengeli bir oyun oldu. İki tane net pozisyon verdiğimizi hatırlıyorum ancak değerlendirilemedi. İkinci yarı daha da farka gidebilirdik. Özellikle Koray oyuna girdikten sonra çok net pozisyonlar kaçtı. Hedeflediğimiz, arzuladığımız bir oyunu oynadık. Neticede 3 puanı aldık; bizim için de çok kritik bir 3 puandı. 3 puan alıp döneceğimiz için çok mutluyum. Oyuncu arkadaşlarımın ayağına, yüreğine sağlık” dedi.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI İSE ŞU ŞEKİLDE

  1. dakikada sağ kanattan gelişen Altınordu atağında Ahmet İlhan’ın sert şutunda kaleci Sousa gole izin vermedi. Atağın devamında Metehan’ın vuruşunu çizgiden savunma uzaklaştırdı.
  2. dakikada Bordumsporlu Imeri’nin pasıyla sağ çarprazda topla buluşan Üzeyir, sağ ayağıyla uzak köşeye yerden sert vurdu ve top ağlarla buluştu. 1-0
  3. dakika kontra atağa kalkan Bodrumspor’da Imeri’nin ceza sahasından kale önüne doğru gönderirken topla buluşan Celal, savunmanın müdahalesine rağmen topu ağlarla buluşturdu. 2-0
  4. dakika Altınordu’nun sağ kanattan geliştirdiği atakta Ahmet İlhan topla buluştu ve sol ayağıyla yakın köşeye çok sert vurdu ama kaleci son anda çıkarmayı başardı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu