GündemManşetSiyaset

AK PARTİNİN ADAYLARI BODRUM’DA BULUŞTU

Muğla’nın AK Parti aday adayları için Bodrum’da tanıtım toplantısı düzenlendi.

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Muğla’nın AK Parti milletvekili aday adayları, tanıtım toplantısında bir araya geldi.

Aday adayları toplantıda, kendilerini tanıtarak projeleri ve seçimlerle ilgili görüşlerini açıkladı.

Toplantının sonunda gazetecilere açıklama yapan AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Ömer Özmen, “Teveccühü gördüğünüz. Cumartesi günü aday adayları için temayül yoklamaları yapılacak. O nedenle milletvekili aday adaylarını teşkilatlarımıza tanıtmak için davet ettik. Belki ilave olabilir ama 44 aday adayımız var. Hepsi bu davanın bir neferi. Sahalarda seçimler için çalışacaklar.” dedi.

Daha sonra basına kapalı olarak devam eden toplantıda her aday kürsüye gelerek kendisini tanıttı.

Ak Parti’nin Muğla’dan milletvekili aday adayı olan isimler şu şekilde;

Ahmet Şahin, Ali Doğan Serçek, Aysel Selçuk, Bülent Karakuş, Büşra Üstek, Cavit Okur, Deryah Yazıcıoğlu Demirbaş, Elvan Göçer, Emine Koçaş, Eşref Şen, Eylem Tan, Gülsüm Sezer, Gültekin Akça, Haluk Laçin, Hasan Kökten, Hüseyin Zafer Alkaya, İbrahim İlhan, İbrahim Macit Gündoğdu, İhsan Küreci, İlyas Kaya, İsmail Baykal, Kadir Dağlı, Levent Akyer, Mehmet İnpınar, Mehmet Özkök, Mehmet Nedim İlgin, Mehmet Nil Hıdır, Mehmet Yavuz Demir, Metin Öztürk, Muhittin Kayabaş, Muhsin Eryılmaz, Necati Yavuz, Nihat Öztürk, Nuray Bozyer, Özben Yelda Erol Gökcan, Ramazan Sarıhan, Ramazan Beyazıt Aydın, Süleyman Coşgun, Temel Türkmen, Zafer Aktaş, Hakan Şahin, Arif Sert, Bekir Tavas ve Mustafa Kılıçaslan.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu