GündemManşetSpor

ŞAMPİYON MERSİNE SON PERİYODDA ESTİ

Süper Lige çıkmayı garantileyen Bodrum’un potalardaki gururu Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, evinde oynadığı son maçında Bodrumlu taraftarlarının coşkulu tezahüratlarıyla sahaya çıktı. 
Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’nde gösterdiği başarılı grafiği ile ligde birinciliği hiçbir rakibine kaptırmadan mücadele eden Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, 33. Hafta mücadelesinde kendi evinde oynadığı son maçta Mersin Basketbol Takımı ile karşılaştı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Kırçiçekleri seyircinin coşkun tezahüratlarıyla sahaya çıktı.
İlk yarıyı 21-25 geride bitiren Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, ikinci yarıda oyuna hızlı başladı. Her geçen dakika rakibi ile aralarındaki sayı farkını açmak için oynayan Kırçiçekleri, maçın üçüncü periyodunda rakibi ile arasındaki farkı kapatarak, 37-33 geçti.
Maçın son periyoduna girildiğinde Mersin Basketbol Takımının 10 Numaralı oyuncusu Aslı Sevinç, hakeme yaptığı söylemlerden dolayı hakem kararıyla maçtan atıldı. Son periyoda girildiğinde tribünlerin de desteğiyle coşan Kırçiçeleri, Mersin Basketbol ile oynadıkları maçı oyunun son düdüğünde 49-41 kazanarak, seyircisine mutluluk yaşattı.
Kırçiçeği Bodrum Basketbol’un Amerikalı oyuncusu Sasha Goodlett 13 sayı, 5 ribaunt 2 asist ile maçın yıldız oyuncusu olurken, takım kaptanı Esra Kayaoğlu 10 sayı 3 asist 3 ribaunt ile onu takip etti.
Ligin son haftasında Elazığ Deplasmanına gidecek olan Kırçiçekleri, 34. hafta maçlarında Elazığ İl Özel İdare Spor Salonu’nda saat 14.00’de Elazığ İl Özel İdare ile karşılaşacak.

7 Mayıs Pazartesi günü Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda saat 18.00’de yapılacak olan kupa töreninin ardından şampiyonluk kutlaması yapacak olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü Kızları, şampiyonluk kutlamasına ve bu hafta oynayacakları son maçlarında son kez kendilerine destek olmak için taraftarlarını Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonuna davet ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu