GündemManşetSpor

TEMSİLCİMİZ İSTANBUL DEPLASMANINA HAZIRLANIYOR

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor ligde son iki haftaya girilirken deplasmanda karşılaşacağı Eyüpspor hazırlıklarına başladı.

B.B.Bodrumspor ligde son iki haftaya girilirken İstanbul deplasmanında karşılaşacağı Eyüpspor hazırlıklarına Salı günü Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleşen tek antrenman ile başladı. Hazırlıklarını sürdüren B.B.Bodrumspor, rakiplerinin puan kaybettiği haftada Etimesgut Belediyespor’u 2-1 mağlup ederek önemli bir avantaj yakaladı. Ligde son iki haftaya girilirken B.B.Bodrumspor, Tuzlaspor ve Bucaspor’un 2 puan önünde 34 puanla 14. sırada bulunurken, Eyüpspor ise 38 puanla 12. sırada bulunuyor. Kalan iki maçada 3 puan parolası ile çıkacak olan B.B.Bodrumspor’da eksik oyuncu bulunmazken, Cumartesi sabahı Bodrum’da son antrenmanını gerçekleştirecek B.B.Bodrumspor ardından İstanbul’a hareket edecek.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta bitime iki hafta kala İstanbul Esenler Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı ise Trabzon bölgesi hakemlerinden Yasin Kol yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu