ÇevreGündemManşet

FIRTINA ETKİLİ OLUYOR

Bdrum-Fırtına-SağanakBodrum’da etkili olan fırtına şiddetini arttırarak devam ediyor.

Sabah saatlerinde bu yana ilçede etkili olan Kıble ve Keşişleme yönlerinden esen fırtına nedeniyle özellikle deniz trafiği olumsuz yönde etkilendi. Gün içinde şiddetli rüzgarla birlikte yağan yağmur nedeniyle görüş mesafesi de iyice düştü.

Meteoroloji yetkililerinden edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde şiddetini arttıracak olan fırtınanın Pazar günü öğlen saatlerinde beklenen sağanak yağışla kesileceği bildirildi.

Hava sıcaklığında düşüşe neden olan olumsuz hava şartlarının Pazartesi günü öğlen saatlerine kadar bölgede etkili olması bekleniyor. Gökgürütülü sağanak yağışta düşecek yağış miktarının fazla olması bekleniyor.

Öte yandan, bugün yapılması planlanan CFM BAYK Kış Trofesi 1. Ayak yarışları can ve mal emniyeti gerekçesi ile iptal edildi. Bugün stat alması planlanan yarışlar, rüzgarın 25 knat’ın altına düşmemesi nedeniyle hakem heyeti tarafından iptal edildi.

Yılın ilk yelken yarışında, Pazar günü 11.30 gibi start alınması bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu