AsayişGündemManşet

HASTANE OTOPARKINDA BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Bodrum Devlet Hastanesi önünde 2 grubun taşlı sopalı kavgası bu kadarda olmaz dedirtti.

Taş ve sopalarla birbirine saldıran yaklaşık 20 kişi, hastane otoparkını savaş alanına çevirdi. 2 Aile arasındaki meydan kavgasına, bölgeye sevk edilen çok sayıda polis ve hastane güvenliği müdahale etti. Hastanede paniğe neden olan kavgada taraflar güçlükle birbirinden uzaklaştırılırken polis ekipleri 6 şahsı gözaltın aldı.

Aralarında daha önceden adliyeye yansımış anlaşmazlıkları bulunan 2 aile arasında kavga sonrası gözaltına alınan 6 kişi Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Tarafların her ikisinin de birbirinden şikayetçi olduğu ve ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre her iki tarafın da Van’ın Özalp ilçesinden oldukları ve aralarında daha öncesinden yaşanalar yüzünden husumet bulunduğu öğrenildi. Hastanede karşılaşan birkaç kişi arasında başlayan tartışmanın, tarafların yakınlarını aramasıyla kısa süre içinde 2 taraftan da çok sayıda kişinin kavga etmek için hastaneye gelmesiyle sonuçlandığı öğrenildi.

Hastanedeki diğer vatandaşlar ise olan biteni meraklı ve korku dolu gözlerle izledi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu