GündemManşet

AĞRILI ÇOCUKLAR “ER MEYDANI”NDA AĞIRLANDI

Muğla Valisi Esengül Civelek, “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Muğla’nın “Er Meydanı” olarak bilinen Kavaklıdere ilçesi Yerküpe Yaylası Beşpınar Güreş Alanında Ağrı’dan Muğla’ya gelen öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Civelek’e Vali Yardımcısı Rıza Dalan, Yatağan Kaymakamı Kavaklıdere Kaymakam Vekili Hayrettin Çiçek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Serkan Öçalmaz,  İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ve ilçe protokolü eşlik etti.

Programda yaptığı açıklamada “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında şimdiye kadar Ağrı, Bingöl ve Muş’tan gelen 2 bin 100 öğrenciyi Muğla’da misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Vali Civelek, “Proje gereğince, birliğimiz, beraberliğimiz, dostluğumuz ve kardeşliğimizin pekişeceği bu gezi programında gençlerimizi mutlu görmekten de ayrıca büyük memnuniyet duyuyoruz. Gönülden gönüle sevgi köprülerinin oluşturulduğu bu projenin başarıyla devamını temenni ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen “Biz Anadoluyuz Projesi” kapsamında Ağrı’dan ilimize gelen 48 öğrenci ve 2 öğretmen üç gün boyunca Muğla’nın tarihi, kültürel, manevi ve turistik yerlerini gezecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu