AsayişGündemManşet

TUR MİNİBÜSÜNDEKİ TURİSTLER ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Bodrum’da rampa çıkarken birden geri geri gitmeye başlayan içi Rus turist dolu midibüs, 3 araca çarptıktan sonra bir restoranın açık alanına girerek durabildi.

Kaza Gümbet Mahallesi Adnan Menderes Caddesi üzerinde yaşandı. Cadde üzerindeki dik rampadan yukarı doğru çıkan Özdilek Üner idaresindeki 41 BL 076 plakalı midibüs, rampanın sonunda durup geri geri gitmeye başladı.

Midübüs, arkasından gelen bir taksi ve hafif ticari aracı arkasına alıp aşağı doğru sürüklemeye başladı. O esnada rampayı çıkan bir motosikletli, sağa manevra yaparak kurtuldu.

Aşağı doğru sürüklenen araçlar, rampa yukarı çıkmaya çalışan kapalı kasa bir kamyonete de çarptı. Rampanın aşağısında 3 araç da midibüsün önünden kurtulurken midibüs, kaldırıma çıkıp cadde kenarındaki bir restoranın açık alanına girerek durabildi.

Kaza sonrası midibüstekiler ve restorandakiler kısa süreli şok yaşadı. Restoran çalışanları ile midibüs şoförü arasında ise kısa süreli gerginliğin yaşandığı öğrenildi. 112 Acil Sağlık ambulansına alınan sürücü Özdilek Üner’e sağlık ekiplerince ambulansta müdahale edildi.

Midibüsteki Rus turistler ise başka araçlarla gidecekleri yere nakledildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan midibüs ile diğer araçların rampayı çıktıktan sonra geri gidiş anları cadde üzerinde faaliyet gösteren bir otelin güvenlik kameralarına yansıdı.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu