GündemManşet

MUĞLA VALİSİ TAVLI MÜDÜRLÜKLERİ ZİYARETE BAŞLADI

Muğla Valisi Orhan Tavlı, İl Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek, kurum çalışmaları ve pandemi sürecinde il genelinde yürütülen iş ve işlemler hakkında bilgi aldı.

Vali Tavlı, İl Sağlık Müdürü İskender Gencer’den Muğla İlindeki sağlık hizmetleri genel  durumu ile gerçekleştirilen,devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında brifing aldı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından pandemi olarak ilan edilen Covid-19 ile mücadele kapsamında Muğla´da alınan sağlık önlemlerinin de değerlendirildiği görüşmede Vali Tavlı, pandemi sürecinde,başarılı ve fedakâr çalışmalar yürüten tüm sağlık personeline teşekkür etti.

Kurum ziyaretleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Tavlı çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü önünde Vali Yardımcısı Ayhan Yazgan ve İl Müdürü Zekeriya Bingöl tarafından karşılanan Vali Tavlı, daha sonra birimleri gezerek, personele çalışmalarında başarılar diledi.

Vali Orhan Tavlı, İl Müdürü Zekeriya Bingöl’den Muğla’nın kültür ve turizm potansiyeli ile yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Muğla’nın eşsiz doğal, tarihi ve kültürel zenginlikleri ile turizmde Türkiye’nin önemli şehirlerinden biri olduğunu ifade eden Vali Tavlı, ilde yürütülen kazı çalışmaları, devam eden restorasyon çalışmaları ile kentte bulunan 2 uluslararası Havalimanı ve 10 deniz hudut kapısı, turist sayıları, konaklama tesisleri, yatak kapasitesi, turizm amaçlı yürütülen sportif faaliyetler, kültür varlıkları ve müzeler hakkında bilgi aldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu