AsayişGündemManşet

ZEHİR TACİRLERİ TUTUKLANDI

Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlileri A.P. ile S.K. isimli kişilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığı gerekçesiyle sıkı bir takip sonrası gözaltına aldı.

Gümbet Mahallesinde oturan A.P.’nin Bodrum’a getirdiği uyuşturucu maddeyi satışa hazır hale getirip paketledikten sonra S.K. isimli şahsa teslim ettiği, A.P.’nin satışa hazır hale getirdiği kokain maddesine ağrı kesici ilaç tabletlerini toz haline getirerek kokaine karıştırdığı, S.K.’nin A.P’den teslim aldığı uyuşturucu maddeleri motosikleti ile Bodrum yarımadasında alıcılara ulaştırdığı şeklinde bilgiler alınmıştır. Alınan istihbari bilgiler doğrultusunda yaz dönemin ilk aylarından itibaren şüpheliler fiziki ve teknik olarak takip edilmiştir. Yapılan takipler sonucunda dün öğleden sonra S.K.’nin A.P.’nin Gümbet mahallesinde bulunan evine gittiğini S.K.’nin A.P.’den uyuşturucu alabileceği değerlendirilerek operasyona geçilmiştir. Yapılan operasyon neticesinde S.K. site girişinde yakalanmış üzerinde satışa hazır halde bir paket kokain maddesi ele geçirildi. A.P.’nin site girişinde S.K.’nin yakalandığını görmesi üzerine evde bulunacak uyuşturucuyu yok edebileceği değerlendirilerek ekipler anında A.P.’nin evine girerek A.P.’yi de yakalamıştır. A.P.’nin yakalanmadan önce satışa hazır halde kokain maddelerini evinin tuvaletine attığı evdeki uyuşturucu maddeleri yok etmeye çalıştığı tespit edilmiştir. Şüpheliler yakalandıktan sonra şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda A.P.’nin evinde yapılan aramada tuvalete atmaya çalıştığı S.K.’nin üzerinden çıkan kokain ile benzer özellikte satışa hazır halde 22 paket kokain, 2,5 gram esrar, 1 adet esrarlı sigara, 1 adet esrar maddesi öğütmekte kullanılan öğütücü ile 1 adet boş şarjör ile S.K.’nin evinde yapılan aramada 21 gram skunk maddesi, esrar öğütmekte kullanılan öğütücü 18 adet 9 mm tabanca mermisi ele geçirildi.

Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma sucundan Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığına çıkarılan A.P. ve S.K. isimli şüpheliler sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu