GündemManşet

MUĞLA ‘DA POLİS ASKER KARDEŞLİĞİ

Muğla 'da Polis Asker Kardeşliği 3Bayır İlkokulunu ziyaret eden Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe Jandarma Komutanlığı görevlileri öğrencilere Türk bayrakları hediye ettiler.

Muğla İlinde Emniyet görevlileri ile Jandarma görevlileri büyük bir uyum içerisinde çalışırken, vatandaşların da haklı takdirini kazanıyorlar. Çalışmalar da gösterilen özveri ise suç ve suçlularla mücadelede başarıyı getiriyor. Jandarma ve Emniyet görevlileri 2017 -2018 Eğitim ve öğretim döneminin sorunsuz olarak tamamlanabilmesi amacıyla eğitim kurumlarını da sürekli ziyaret ederek güvenlik tedbirleri ile ilgili olarak idareci, öğretmen ve öğrencilerine bilgiler veriyorlar. Bu bağlamda Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Menteşe Jandarma Komutanlığı görevlileri Bayır İlkokulu ‘na birlikte bir ziyaret gerçekleştirdiler. Ziyaret esnasında ilkokul öğrencilerine çeşitli konularda bilgiler verilirken, öğrenciler polis ve asker abilerine soru sorma fırsatı da buldular. Kendilerine polis abi ve asker abileri tarafından hediye edilen Türk Bayraklarını alana minik öğrenciler büyük bir coşku yaşadılar. İlkokul öğrencilerinin birçoğunun ileride kendilerine polislik ve askerlik mesleğini seçmek istedikleri öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu