GündemManşetSpor

MASTER’LARDAN BAKLAVA DOPİNGİ

Bodrum_masterler (2)Bodrum Belediyesi Master’lar futbol takımı ve Bodrum Belediye Başkan Yardımcılarından Taner Uslu, Bodrum Belediyesi Bodrumspor’un antrenmanını ziyaret ederek baklava ikramında bulundular.

Bodrum İlçe Stadı’nda ki antrenmanı ziyaret eden çoğunluğu B.B. Bodrumspor formasını terletmiş Bodrum Belediyesi Master’lar Futbol Takımı oyuncuları ve Bodrum Belediye başkan yardımcılarından Taner Uslu, ligde dördüncü haftadan zirveye çıkan B.B. Bodrumspor futbol takımının antrenmanını izleyerek, antrenman sonrası baklava ikramında bulundular.

Kulüp başkanı Rıza Karakaya, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular ile futbol üzerine sohbet eden Taner Uslu ve B.B. Master’ler oyuncuları, baklava ikramından sonra takıma başarılar dileyerek, Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda 15:30’da başlayacak Türk Metal Kırıkkale Spor maçında da tribündeki yerlerini alacaklarını söylediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu