GündemManşetSiyaset

MEHMET TOSUN’A HER KESİMDEN DESTEKLER ARTIYOR

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, hem çeşitli STK’lar ile hem de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Gümbet Turizm Çevre ve Kültür Varlıklarını Koruma ve Geliştirme Derneği (GÜÇDER) davetiyle Bağevleri Otel’de turizmcilerle bir araya gelen Mehmet Tosun, “Derneğimizin düzenlemiş olduğu bu toplantı nedeniyle Dernek Başkanımız Feridun Beye çok teşekkür ediyorum. Bizler İyi Parti olarak bizim öncülüğümüzde güzel bir kadroyla 31 Mart 2019’da sandıkta sizlere iyi bir seçenek sunmanın gayreti içerisindeyiz” dedi.

Gümbetli Turizmcilerden Tosun’a Tam Destek

Gümbetli turizmcilerin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Bodrum’un son beş yıldır yeni büyükşehir kanunuyla yönetildiğini belirten Mehmet Tosun, bu kanunun getirdiği olumsuzluklar ile birlikte kötü bir beş yılı geride bıraktıklarını söyledi. Belediye hizmetleri ve Bodrum’un tanıtılması konusunda yaşanan olumsuzlukların Bodrum’a yakışmadığını belirten Mehmet Tosun, “Bodrum Bir Dünya kenti ise, daha kurumsal, daha halkla iç içe, sorunlara duyarlı, meselelere vâkıf, nitelikli personel ve projelerle yol alan ve hizmet üreten bir belediyecilik hizmet anlayışını 31 Marttan sonra derhal devreye sokmamız gerekiyor” dedi.

Tosun; “Tanıtım Çalışmaları Yeni Bir Boyut Kazanacak”

Bodrum’un tanıtımı için farklı çalışmalar ürettiklerini belirten Mehmet Tosun, kültür ve sanat etkinliklerinin daha planlı ve daha kapsamlı yapılacağını belirttiği konuşmasında, “Bodrum’u seven ve yurtdışında yaşayan bir dostumuz Martın 15’inde burada hangi etkinliklerin olduğunu sosyal medyadan ve belediyenin internet sitesi üzerinden ya da bizim oluşturduğumuz yeni tanıtım amaçlı web sitesi üzerinden görebilecek ve ona göre de Bodrum’a bir seyahat planlaması yapacak. Jeotermal varsa arkadaşlar kullanacağız yoksa o defteri kapatacağız. Önümüzdeki beş yıl içerisinde, büyükşehrin de bu konuda ciddi çalışmaları var, eğer Bodrum’da yeterli rezervde ve değişik noktalarda yeterli sıcaklıkta jeotermal kaynağımız varsa kesinlikle gerekli çalışmaları yapacağız ve kullanmaya başlayacağız” dedi.

Mehmet Tosun, Gümbetli turizmcilerden tam destek aldığı konuşmasının ardından gelen soruları yanıtladı. Tosun, tüm sorunları bildiklerini ve bu sorunları iyi belediyecilik hizmetleriyle çözüme kavuşturmak için gece gündüz demeden Bodrum için çalışacaklarını belirtti.

Esnaf, “Mehmet Tosun” dedi…

Turizmcilerle yapılan toplantının ardından Gümbet esnafını gezen Mehmet Tosun, esnaflara hayırlı işler dileyerek esnafların sorun ve önerilerini dinledi. Birçok esnafın tam desteğini alan Mehmet Tosun, işletmelerdeki vatandaşlarında sevgi ve destek sözleriyle karşılandı.

Miting Gibi Mahalle Toplantısı

İYİ Parti Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun’un vatandaşlarla bir araya geldiği Kemer Mahallesinde yapılan mahalle toplantısı ise tam bir miting havasında geçti.

Mehmet Tosun halka hitaben yaptığı konuşmasında son beş yıldır sorunların çözülemediği gibi artarak devam ettiğini belirtti. Mehmet Tosun vatandaşlara; Hayatımızdan memnun muyuz? Belediye hizmetlerinden memnun muyuz? Sorularını sorarken vatandaşlar hep bir ağızdan “Hayır” cevabıyla karşılık verdi.

“Kemer Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımız artık seçeneksiz değil” diyen Mehmet Tosun sözlerine şöyle devam etti;

“Emin adımlarla ilerliyoruz. Halkımızın müthiş bir ilgisi ve desteğiyle karşı karşıyayız. Şurada seçimlere 15 gün kaldı ve kesinlikle bu seçimi alıyoruz. 31 Mart akşamı bu iş bitecek ve 1 Nisanda da çalışmaya başlayacağız.”

Mahalle toplantısı için bölgeye gelirken çukurlardan sekerek yollarına devam ettiklerini belirten Mehmet Tosun, “1 Nisandan sonra bu bölgeye hizmet getireceğiz. Bu da kiminle olacak arkadaşlar? Mehmet Tosun ve ekibiyle olacak. Hangi partiden olursanız olun, genel seçimlerde hangi partiye oy veriyorsanız verin, hepinize adil ve eşit hizmet getireceğiz arkadaşlar” dedi.

Mehmet Tosun, Bodrum’un kaybedecek bir beş yılının daha olmadığını belirterek Akyarlar ve Kemer Mahallerinin tüm sorunlarını bildiklerini, bunları çözmek için de ekibiyle birlikte gece gündüz çalışacaklarını söyledi. Vatandaşlara destek sözünü soran Mehmet Tosun, salonu dolduranlardan yoğun bir alkış ile destek alarak, “ Bizde size çalışmanın ve başarmanın sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu.

Mehmet Tosun, toplantının ardından vatandaşların yoğun ilgisi arasından bölgeden ayrıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu