ÇevreGündemManşet

ALTINDAĞ’IN ÖLÜMÜ YOLLARDAKİ ZAFİYETİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARDI

Bodrum Yarımadasındaki birçok güzergahta bulunan düşük banket ve bariyer eksikliği Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ’ın hayatını kaybettiği trafik kazasından sonra gündeme taşındı.

Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Bodrum Belediye Meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı evli ve 2 çocuk babası İsmail Altındağ’ın Yalıçiftlik Mahallesi’ndeki cenaze törenine katılanlar, Bodrum’a dönüşte kaza yerini inceledi. Sevenlerinin ortak tepkisi ise yoldaki güvenlik zafiyetine oldu.

55 yaşındaki İsmail Altındağ’ın doğup büyüdüğü ve 3 dönem belediye başkanlığını yaptığı Yalıçiftlik Mahallesi’nde toprağa verilmesinin ardından Bodrum’a dönüşte uzun araç kuyrukları oluştu. Altındağ’ın pek çok seveni kaza yerini inceledi. Vatandaşlar yoldaki güvenlik zafiyetine dikkat çekerek, “Eğer bu yolda bariyer olsaydı, bu kaza ölümle sonuçlanmazdı” diye konuştular.

Kimi vatandaşlar da yoldaki kot farkına dikkat çekerek, asfaltla zemin arasında bazı yerlerde yaklaşık 20-25 santimetre fark olduğunu, bunun da kazalara davetiye çıkardığını söylediler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu