GündemHayatManşet

ÇOCUKLARDAN ÇOCUKLARA YARDIM DEFİLESİ

Muğla’daki 30 girişimci kadın ihtiyaç sahibi çocuklara yardım etmek amacıyla bir gece düzenledi.

Muğla Demircioğlu Park Otel’de düzenlenen MUGİAD üyelerinin de desteklediği gecede 33 çocuk sponsor olan Balloon Baby&Kids markasının ürünlerini giyerek defile yaptı.

Defile sonunda çocuklar Türk Bayrağı ile sahneye çıkarak şehitlerimizi andılar.

Gecede Marmaris’ten DJ Zaffer ve ünlü sanatçı Yılmaz Taner sahne aldı. Sanatçılara çocuklar tarafından çiçek verildi.

Gecenin geliri 5-10 yaş arasındaki 100 çocuğa ulaştırılacak. Muğla Valiliği, Menteşe Belediyesi, Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla düzenlenen gecenin ev sahipliğini Demircioğlu Grup üstlendi.

Gecede çocukları yalnız bırakmayan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, konuşmasında şunları söyledi:

“Belediye olarak yaptığımız asli görevlerin yanında da sosyal projeleri bugüne kadar hep ön planda tuttuk. Bugün de önemli sosyal projelerden bir tanesinin içinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Menteşe’de yaşayan çocukların yüzünün gülmesini, hep iyi şartlarda olmalarını isteyerek  ‘çocuklardan çocuklara yardım defilesi’ adı altında düzenlenen bu organizasyonda Muğlalılarla, Menteşelilerle beraberiz. Bugün burada 33 çocuğumuz ihtiyacı olan 100 çocuk için defile yapacak. Yardımlar belki onların hiç bilmediği görmediği kırsal kesimde yaşayan onların yaşındaki küçük çocuklara ulaşacak. Bu ne olacak, kıyafet olacak ayakkabı olacak kırtasiye yardımı olacak oyuncak olacak. Belki bu çocuklar sayesinde kırsal kesimdeki çocuklar da mutluluğunu yaşayacaklar. Yani kırsaldaki çocukla merkezdeki çocukları bir anlamda bir araya getirip kaynaştırmış olacağız ve onların yardımlarını da kırsaldaki çocuklara ulaştırmış olacağız. Bu konuda Menteşe Belediyesi olarak küçük çapta da olsa aracılık edebiliyorsak ne mutlu.”

Muğla Demircioğlu Park Otel Genel Müdürü Serdar Sazalan ise Demircioğlu Park Otel ailesi olarak böyle sosyal sorumluluk projesi içinde olmaktan ve ev sahipliği yapmaktan çok mutlu olduklarına işaret ederek, “Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Yine Demircioğlu Park Otel ailesi olarak bu tür organizasyonlara destek vermek için hazırız ve vermeye devam edeceğiz” dedi.

Geceyi organize eden 30 girişimci kadın adına konuşan Gamze Okyay ise “Biz Muğlalı 30 anne bir araya gelerek bir takım sosyal sorumluluk projelerine imza atmamız gerektiğini düşündük. Bu bağlamda da bu organizasyonu düzenledik.  Sağolsun tüm Muğla yaşayanları ve iş insanları desteklerini esirgemediler” diye ifade etti.

Avukat Gülen Bütüner ise şunları söyledi: “Bu defile burada bulunan tüm konuklar, tüm emeği geçen herkes için çok anlamlı. Kızım adına burada bulunuyorum. Kızımın bir katkı sağlaması benim için onur verici. Bu anlamlı gecede bulunmaktan çok mutluyum herkese iyi akşamlar diliyorum”

Projenin oluşumunu sağlayan Çiğdem Togo ‘Önemli olan sevgidir. Sevgi de emek ve paylaşım ister, biz de anneler olarak sevgiyi emeği paylaşmak ve çocukları mutlu etmek için bu organizasyonu düzenlemeye kara verdik. Farkındalığı arttırmak için yaptığımız bu etkinliğimizde destek veren emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. ‘ dedi.

Sanatçı Yılmaz Taner ise konser sonrasında şöyle konuştu:“ Çocuklar geleceğimizdir,  biliyorsunuz. Ve onların geleceğinde bir katkımız varsa ne mutlu bize. Bu organizasyonu düzenleyen, destekleyen, medya yoluyla iletişim sağlayan, yani A’dan Z’ye herkese kendi adıma da çok teşekkür ediyorum. Gönlümüzün kapılarını açmaya, ülkemizin yardıma muhtaç insanlarına elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu