GündemKültür SanatManşet

BDK 18 YAŞINDA…

Bodrum dans kulübüBodrum Dans Kulübü (BDK) 18. Yaşını muhteşem bir gece ile kutladı.

Bodrum Dans Kulübü kuruluşunun 18. Yıldönümünü Mavi Otel’de düzenlenen yemekle kutladı. Yoğun bir katılımın olduğu programın sunuculuğunu şovmen Muzaffer Gür yaptı. Çocuk dansçıların gösterileri ile başlayan gecede modern dans, solo, hip hop, ritmik jimnastik, bachata, zumba, potpori, tango ve oryantal gibi pek çok dans gösterileri sunuldu. Dansçıların performansı izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Sunucu Muzaffer Gür’ün ise yaptığı espiriler kırdı geçirdi.

Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programına Bodrum’dan katılan ve tüm Türkiye’nin sevgilisi olan Baha Bayırlı’nın da bir piyano dinletisi sunduğu gecede 2 yıl boyunca hiç aksatmadan dans derslerine gelen öğrencilere ödüller verildi.

Gecede bir konuşma yapan Bodrum Dans Kulübü’nün kurucu başkanı Fatih Özvezneci, 18 yıldan bu yana kurucu üyeler ve gelmiş geçmiş yönetim kurulu üyeleriyle birlikte beri canla başla çalıştıklarını belirterek şunları kaydetti:

“5 bin 460 kişiye Bodrum’da dans öğrettik. Halkoyunları sirtaki ve Latin danslarından modern dansa kadar bir çok dans çeşidini sunduk. 2 yıldır ilk defa kültür, sanat ve spor dalında da çalışmalar yapmaya başladık. Aramızda birbirinden değerli spor ve sanat hocalarımız da var. Öncelikle ben sizlere bizimle birlikte olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.Bu bir ekip çalışması, ekiple yapılabiliyor. Tek başınıza yapamıyorsunuz. Bu ekibi ve bu çalışmaları sağlayan yönetim kurulumuz, kurucu üyelerimiz ve eğitmenlerimize de çok çok teşekkür ediyorum.”

Gecede 2007 yılında Bodrum Dans Kulübü bünyesinde katıldığı yarışmada Türkiye şampiyonu olan Bodrumlu şarkıcı Gülsen Karatoprak da sahne aldı. Gülsen şarkıları zaman zaman çocuklarla birlikte söylerken ortaya renkli görüntüler çıktı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu