AsayişGündemManşet

ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI

IMG_8923Konacık Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Çevredeki vatandaşlar ise sık sık kazanın yaşandığı bölgeye üst geçit yapılmasını istedi.

Atatürk Bulvarı’ndan Turgutreis istikametine seyreden 2 otomobil ile bir hafif ticari araç, Bitez Kavşağı’na yaklaştıkları sırada önlerinde seyreden ve plakası alınamayan bir otomobilin slalom yapması sonucu sonucu çarpıştı.

Slalom yapan araç hızla uzaklaşırken kazaya karışan araçlarda bulunan 2 kişi hafif şekilde yaralandı. Haber verilmesiyle kaza mahalline gelen ambulansa alınan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikeleri bulunmadığı bildirildi.

Kaza nedeniyle bölgede trafik akışı bir süre tek şeritten sağlandı. Olayda maddi hasar oluşan 3 aracın çekici yardımıyla bölgeden kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Öte yandan çevredeki vatandaşlar kazanın yaşandığı bölgede sık sık yaralamalı trafik kazalarının meydana geldiğini belirterek bölgeye bir üst geçit yapılmasını istedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu