Manşet

Mülki Amirler Farkındalık İçin Denetimde

Vali ve Kaymakamlar Emniyet Kemeri Denetimine Katıldı

MUĞLA (AA) – Muğla Valisi Orhan Tavlı, Ramazan Bayramı tatili öncesi polis ve jandarma ekipleriyle emniyet kemeri denetimine katıldı.

Vali Tavlı, Marmaris Çetibeli Yol Kontrol noktasında sürücülere, “Bayramınız kemerli olsun” yazılı broşürler dağıttı, direksiyonda oldukları sürece emniyet kemeri başta olmak üzere trafik kurallarına uymaları tavsiyesinde bulundu.

Sürücüler ve araçta bulunan yolcularla sohbet eden Tavlı, küçük çocuklara şapka ve kırmızı düdük hediye etti.

Tavlı, uygulaması kapsamında Ramazan Bayramı süresince il genelinde denetimlerin kesintisiz olarak devam edeceğini bildirdi.

Denetimlerinde, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz ile İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile ile trafik ekipleri yer aldı.

-Bodrum

Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar ile kolluk kuvvetleri, Torba Polis Noktasında “Bayramınız kemerli olsun” uygulamasına katıldı.

Bayar, uygulama noktasında durdurulan sürücülere emniyet kemerinin öneminden bahsederek, konuya ilişkin broşür verip bayramlarını kutladı.

Uygulamadan sürücülerin de oldukça memnun oldukları gözlendi.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu