GündemManşetSpor

MİLAS BELEDİYESPOR 1. LİG YOLUNDA

DSC_6943Milas’ı Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Liginde başarıyla temsil eden Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol takımı 1. Lig terfi maçları için 02 Mart Cuma günü Elazığ’a gidiyor.

Grubunda oynadığı başarılı maçların sonrası  Saint Joseph spor’un ardından grubunu ikinci sırada tamamlayan ve 1. Lig terfi maçlarını oynamaya hak kazanan Milas Belediyespor Voleybol takımı son antrenmanını Milas Atatürk Kapalı Spor Kompleksinde yaptı.

Antrenman öncesi Voleybol takımı ile bir araya gelen Milas Belediye  ve Kulüp Başkanı Muhammet Tokat ; Terfi maçları için kendisinin de takım ile beraber Elazığ’a gideceğini belirtti.

Başkan Tokat yaptığı bilgilendirme konuşmasında ;

“2 Mart cuma günü yola çıkıyoruz. Grubumuzu ikinci olarak tamamladık ve bu vesile ile playoff maçlarına gitmeye hak kazandık.Federasyonumuzun verdiği karar doğrultusunda playoff maçları Elazığ, final maçları ise Adıyaman da oynanacak.Yarın ekibimizle beraber Elazığ’a gideceğiz. Burada Mardin Cevhertepe,Seyhan Belediyesi ve Mardin Dinamik Gençlik  takımlarından oluşan gruptayız.Grupta ilk iki arasına giren takımlar Adıyaman da yapılacak final maçlarında oynamaya hak kazanacak.

1.Lig hedefimizi gerçekleştireceğiz.

Adıyaman da oynanacak maçlar 18 Mart tarihinde başlayacak.Elazığ bölümünü en iyi şekilde geçip Adıyaman da ki maçlara katılmak ve orada da başarılı olarak bu yılki hedefimiz olan 1.lige çıkmayı başarmayı istiyoruz.Bu konuda Takım ,Kulüp ve Teknik heyet bakımdan en iyi noktadayız. Arkadaşlarımız ve hocalarımıza yürekten inanıyor ve güveniyoruz.Bu amaç doğrultusunda  takımımızın bütün gayretlerini,yeteneklerini ve karakterlerini ortaya koyacaklarına inanıyoruz.Milas şimdiye kadarki voleybol serüveni içerisinde herkese nasıl bir voleybol kenti olduğunu gösterdi. Tesisleşmeler tamamlandıktan sonra daha büyük hedeflerle isminden daha fazla söz ettirecek bir ilçe olacak.Voleybolun her kademesinde sporcular yetiştirmek ve başarılı olmak istiyoruz. Kulübümüz yönetimi,denetimi,çalışanları ve her şeyi ile ideal şekilde yürüyen bir kulüptür.Bu konuda diğer kulüplere  örnek teşkil edecek bir yapıya sahibiz. Kulübümüzün bu seviyelere gelmesinde emeği olan başta yönetici arkadaşlarım,hocalarımız ,siz değerli oyuncularımız ve emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Şimdiye kadar güzel bir mücadele örneği gösterdiniz.

Bu yıl güzel ve başarılı bir sezon geçirdik. Ciddi anlamda hatamız kazamız olmadı sağlık ve ekonomik yönden de bir olumsuzluk yaşamadık.Şimdiye kadar güzel bir mücadele örneği gösterdiniz.Şimdi sizlerden göstermiş olduğunuz bu performansın üstüne koyarak, takım olarak ,bir bütün halinde, bir birimizi iyi tamamlayarak 1. Lig hedefimize ulaşmak istiyoruz.Bu yıl elde edeceğimiz başarıyı önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek istiyoruz.Yine sizlerle beraber önümüzdeki yıllarda da büyük başarılar elde edeceğimize inancımız tamdır ve bu noktada sizlere güveniyoruz.

Bende Elazığ’daki maçları izleyeceğim.

Geçtiğimiz yıllarda yarı final ve final maçlarını izleyememiştim.Elazığ da ki maçlarda bende sizlerle beraber olacağım. Umuyorum ki bu sınavı hak ettiğimiz şekilde anlımızın akıyla gececeğiz.Ben şimdiden hepinize başarı diliyor,şimdiye kadar bu ilçeye verdiğiniz hizmetlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum”dedi.

Başkan Tokat’ın ardından söz alan takım kaptanı Celil Yavuz ;

“Sezon öncesinde yaptığımız toplantılarda bizlerden istenilenin farkındaydık ve gerek bizler gerekse sizler bir birimize başarılı olacağımız adına söz verdik. Bu anlamda sezon başından beri sıkı çalıştık. Çok büyük bir sorun ve sıkıntı yaşamadık.Bir çok takımda görev almış oyuncu grubumuz olarak  böyle imkanları çoğu yerde görmedik.Şimdiye kadar bize verilen sözlerin tüm karşılığını aldık.Bizde  şimdiye kadar verdiğimiz sözü tuttuğumuzu düşünüyoruz. Elimizden  geldiğinin en iyisini yapmak için sonuna kadar mücadele ettik.Bundan sonra artık son aşamaya geldik.Bizim samimiyetimiz ve direncimizden yana kimsenin şüphesi olmasın.Bizlere sunulan imkanların ve verilenlerin farkındayız. Aynı şekilde bizde verilen bu imkanlara başarı ile karşılık vereceğimizin sözünü veriyoruz.Önce Elazığ daha sonra Adıyaman etaplarında son dakikasına kadar savaşıp Adıyaman’dan mutlu bir şekilde döneceğimize inanıyoruz”dedi

Yapılan bilgilendirme açıklamalarının ardından hatıra fotoğrafı çekildi ve takım son antrenmanını yaparak Elazığ yolculuğu için hazırlıklarını tamamladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu