GündemManşet

ORTACALI ÇOCUKLAR ANITKABİR’İ ZİYARET EDECEKLER

DLMDLM TURİZM organizasyonu ile Ortaca Kaymakamlığı, Anadolujet ve YDA havalimanı destekleriyle “Anıtkabir’i görmeyen Kalmasın, Uçmayan Kalmasın” sloganıyla ilk gezisini öğrencilere özel tur paketi yapılarak ‘ATA’ ya ziyaret gezisi düzenlenmeye başladı.

Düzenlenen ilk tura 34 kişi ile Özalp kolejinin idareci ve yöneticileriyle 22.02.2018 tarihinde 12:40 uçağıyla Dalaman Havalimanından uğurlandı.

DLM Turizm Seyahat Acentası sahibi Ali Mürşit Yağmur, “DLM Turizm-Anadolu Jet destekleri ile “Görmeyen kalmasın, Uçmayan kalmasın, Gezmeyen kalmasın” sloganıyla ilk turumuzu Atamızı ziyaret olarak gerçekleştiriyoruz.

Projemizi öğrencilerden başlayarak sürdürmek istiyoruz. Tur programını okul idarecilerimizle de görüşerek planladık. Uçakla gidiş-dönüş, otelde 1 gece konaklama, sabah ve akşam yemeği dahil Anıtkabir ve Ankara turu olacak. Tur ücretini sadece 349 lira olarak belirledik” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu