GündemMagazinManşet

BODRUM’DA GÜZELLİK YARIŞMASI

Bodrum- Princess Globe -2016Bodrum’da düzenlenen “Princess Globe -2016” Güzellik Yarışması nefesleri kesti.

Yaklaşık bir haftadır Bodrum’un çeşitli yerlerinde etkinliklere katılan güzeller geçtiğimiz akşam birinci olabilmek için rekabet ettiler.

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği’nde dans gösterileriyle başlayan yarışmada düzenlenen mini defilede, Ermenistan uyruklu modacı Ashkhen Kostandyan’nın tasarımları izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Bulgaristan, Rusya, Moldovya, İtalya, Romanya, Güney Afrika, Ukrayna, Kırgızistan, Sibirya ve Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 21 ülkeden gelen yarışmacılar, dereceye girebilmek için jüri karşısında podyumda yer aldı.

Birinciyi seçmekte zorlanan jürinin kararıyla Sibirya’dan Luliia Vaganova’nın birinci olduğu yarışmada, Rusya’dan Luliia Sukhınina ikinci, Congo’dan Catharine Mayila üçüncü, Güney Aflika’dan Georgina Kandjeke dördüncü, Romanya’dan Denisa Georgiana da beşinci seçildi.

Türkiye’yi temsil eden Sedanur Gürsel ise dereceye giremedi. Yarışmada birinci olan Vaganova Malezya’da düzenlenecek Kainat Güzellik Yarışmasına katılacağı belirtildi.

Etkinlikte ayrıca, bazı çocuk mankenler şarkı söylerken bazıları da podyuma çıkarak gösteri yaptı. Farklı ülkelerden gelen dansçıların şovları da beğeniyle izlendi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu