ManşetSpor

Çağdaş Bodrum Evinde Leeder Samsunspor’u Ağırladı

11'nci Haftadan Puan Çıkmadı

 

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Çağdaş Bodrum Spor, ligin on birinci haftasında kendi evinde Reeder Samsunspor ile mücadele etti. Maça Dominic Jordan Artis, Christopher Trrell Warren, Amar Alibegovic, Ahmet Düverioğlu, Jaron Tremel Johnson ilk beşi ile başlayan Çağdaş Bodrum Spor seyircisinin alkışları ve tezahüratlarıyla maça oldukça avantajlı başladı.

Maçın ilk 10 dakikalık sürecinde atakları ve savunmasındaki güçlü duruşu ile ilk periyodu 25-25 berabere tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, ilk yarıyı 40-44  mağlup olarak tamamladı.

Maçın ikinci yarısı takımın organize oyunları ile attığı her sayıda coşkulu tezahüratlarda bulunan Muğla taraftarı, takımı maç sonuna kadar destekleyerek sahada 6. Oyuncu olarak karşılaşmada büyük rol oynadılar. Üçüncü periyodu 58-58 berabere tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor maçın son düdüğünde maçtan 71-83 mağlup ayrıldı.

Ligde geride bırakılan 11 haftada, en güçlü rakipleri ile yaptığı karşılaşmalarda kendi evinde 2, rakip sahada da 1 olmak üzere toplam 3 galibiyeti bulunan Çağdaş Bodrum Spor, önümüzdeki hafta oynayacakları Tofaş Maçında puan arayışına devam edecek.

Oldukça heyecanlı geçen karşılaşmada Çağdaş Bodrum Spor’lu Dominik j. Artis, 19 sayı ile, Ahmet Düveloğlu 16 sayı ile, Amar Alibegovic 11 sayı ile maçın skorer oyuncuları oldular.

Çağdaş Bodrum Spor 12. Hafta mücadelesini 16 Aralık Cumartesi günü saat 15:30’da Bursa Deplasmanında Tofaş ile oynayacak. Çağdaş Bodrum Spor’un Tofaş ile Tofaş Spor Salonu’nda oynayacağı karşılaşma beINSports kanalından naklen yayınlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu