ManşetSpor

Yalova’dan Madalyalarla Döndüler

Bodrumlu Masterlar Madalyaya Doymuyor

 

Türkiye Yüzme Federasyonu faaliyet programında yer alan “Uluslararası Masterlar Kısa Kulvar Kış Yüzme Şampiyonası 8-10 Aralık tarihlerinde Yalova’da düzenlendi. Bodrumspor Yüzme  Şubesinin sporcularının da katıldığı yüzme şampiyonasında Bodrumsporlu yüzücüler madalyaları ile döndüler.

Bodrumspor Yüzme Şubesi Antrenörü Hülya Bilge’nin gözetiminde antrenmanlarına devam eden Bodrumspor Yüzme Şubesi Master Yüzme Takım kaptanı Arda Akman, yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik ettiğini belirttiği konuşmasında şunları söyledi;

“Bodrum’da yüzmeye gönül vermiş, gençlik yıllarından bu yana yüzme sporu ile uğraşan sporcularımız ile uzun yıllarıdır tüm düzenlenen turnuvalara katılım sağlamaya çalışıyoruz. Bu turnuvada katılımımız biraz düştü. Haziran ayından bu yana havuzumuzun kapalı olmasından dolayı, takım olarak havuz antrenman eksiğimiz var. Her ne kadar deniz antrenmanlarını aksatmadan devam ettirsek de gelişim ve derecelerin ölçümü havuzda yapılan çalışmanın yerini tutmuyor. Bu nedenle bir çok sporcumuz bu yarışlara katılamadı. Kendi imkankarı ile haftada bir gün Milas’a giden ve antrenmanlarını burada gerçekleştiren 5 sporcunuz müsabakalara katılabildi. hepsini tebrik ederim.”

Yalova’da düzenlenen ve toplamda 298 sporcunun katılım sağladığı Uluslararası Masterler Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’na Defne Arcan İçözü, Arda Akman, Barbars Güneş Hakan Sarsan ve İbrahim Demiröz’den oluşan 5 sporcu ile katılan Bodrumspor Yüzme Şubesi Master Takımı, Bodrum’a toplam 16 madalya ile döndü.

Dereceye giren sporcuların aldıkları madalyaların dağılımı şu şekilde;

Defne Arcan İçözü 45-49yaş
50m kurbağalama 2.lik
50m sırt 3.lük
100m sırt 3.lük
200m kurbağalama 2.lik

Arda Akman 45-49 yaş
50m kelebek 3,lük
4x50m serbest bayrak 3.lük

Barbaros Güneş 50-54yaş
50m serbest 2.lik
50m kurbağa 3.lük
5×50m serbest bayrak 3.lük

Mehmet Hakan Sarsan 60 – 64 Yaş
800 M Serbest 1.lik
50 M Kurbağa. 1.lik
100 M Karışık. 1.lik
50 M Kelebek. 2.lik
4×50 Serbest Bayrak  3.lük

İbrahim Demiröz 75-79 Yaş
50m serbest 2.lik
100m serbest 2.lik
100m karışık 1.lik
4×50 Serbest Bayrak  3.lük

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu