EğitimManşetSpor

Belediyenin Yaz Kursları Başladı

Çocuklar Sporla, Sanatla Zaman Geçiriyor

 

Bodrum Belediyesi’nin çocuklara yönelik hazırlamış olduğu ücretsiz yaz kursları, yoğun bir katılımla başladı.

Bodrum Belediyesi ve Bodrum Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından iş birliği protokolü kapsamında gerçekleştirilen yaz kursları başladı. Okulların açılma haftasına kadar devam edecek olan kurslara yaklaşık 3 bin 200 çocuk başvurdu.

İlk ve ortaokul derslerinin yanı sıra satranç, resim, voleybol, basketbol, futbol, hentbol, yüzme, yelken, karate, boks, masa tenisi, yabancı dil, halk oyunları, hızlı okuma, robotik kodlama, zekâ oyunları, yaratıcı drama, ebru, piyano kurslarının da yer aldığı eğitimler, alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştiriliyor. Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan kurslar, Bodrum’un farklı noktalarında yapılıyor.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, kurslarla ilgili değerlendirmelerde bulunurken belediye olarak eğitim ve öğretimi her zaman önemsediklerinin altını çizerken, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla planlanan tüm etkinliklerimiz, halkımızın eğitim, öğretim ile sanat ve spora daha kolay ulaşmasını sağlıyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen kurslarda çocuklarımızın kişisel gelişimlerine yön vermelerini hedefliyoruz. Çocuklarımız eğlenerek öğrenirken kendilerine sporda ve sanatta da bir yol haritası çizebilecekler.” dedi.

Bodrum Belediyesi’nin ücretsiz yaz kurslarına katılmak isteyenler, Konacık Mahallesi’nde bulunan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne doğrudan ya da 0252 319 44 48 ve 444 00 48 numaralı Çağrı Merkezimize müracaat edebilirler.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu