GündemManşet

ÇÖP EV TEMİZLENDİ

ebfbf6a4-cfb3-4e28-82d3-c8a6dc688ef1Milas’ın Derince mahallesinde ikamet eden 89 yaşındaki Mehmet Öztürk’ün evinden çıkan çöpler belediye ekiplerini şaşırttı.

Derince mahallesinde tek başına yaşayan Mehmet Öztürk’ün kötü şartlarda yaşadığı M.Önol Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Milas Belediyesine bildirdi.

Gelen talep üzerine harekete geçen Milas Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nde görev yapan çalışanlar, yaptıkları incelemede evin çöp ev haline geldiğini belirledi.

Yaşam şartlarının elverişli durumda olmadığı evden römorklar dolusu çöp ve işe yaramaz malzemeler çıktı. Sosyal Yardım İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, çöplerden arındırılan evin temizliğini ve boyası yapılarak ev yaşam şartlarına elverişli duruma getirildi. Ayrıca evin çevresi de temizlenip dezenfekte edildi ve Mehmet Öztürk’e teslim edildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu