GündemKültür SanatManşetMekan

BARIŞ MANÇO ŞARKILARIYLA ANILDI

kefide baris manco anma gecesiOrtakent Yahşi sahilinde yer alan Kefi’de düzenlenen Barış Manço Anma Gecesi’nde kuzeni Ömer Yüzbaşıgil sahne aldı. Manço’nun dillerden düşmeyen çok sayıda şarkısını sevenleri eşliğinde seslendirdi.

Ünlü şarkıcı Barış Manço, ölümünün 19’uncu yıl dönümünde düzenlenen konser ile anıldı. Kefi’de düzenlenen etkinlikte Manço’nun kuzeni Ömer Yüzbaşıgil, kuzeninin en sevilen ve unutulmaz şarkılarını seslendirdi. Manço’yu anmak için düzenlenen geceye katılan müzik severler, Manço’nun şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.

‘Kol Düğmeleri’, ‘Can Bedenden Çıkmayınca’ ve ‘Gül Pembe’ gibi daha pek çok dillere destan olmuş şarkıları seslendiren Yüzbaşıgil, “Barış Manço, aramızdan ayrıldığından bu yana her yıl İstanbul’da anma geceleri yapıyorduk. Bu yıl da Bodrum’da böyle bir gece yapalım istedik. Barış Manço’yu 7’den 70’e herkes çok severdi. O bizim hep gönlümüzde, ölmedi. Kendisi müzik tarihe geçmiş çok değerli bir insan” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu