EkonomiGündemManşet

YAPI DEKORASYON FUARI KAPILARINI AÇIYOR

İnşaat sektörünün en kapsamlı buluşması Bodrum’da başlıyor. Ege’nin iki yakasını birleştiren ‘Bodrum Dekorasyon Tadilat ve İnşaat Malzemeleri Fuarı Decoyap Bodrum’, Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle 22 Ocak 2020 tarihinde Konacık Herodot Kültür Merkezi Fuar ve Sergi Alanı’nda kapılarını açıyor. Tatil sezonuna giriş yapmadan önce turistik işletmelerin tüm ihtiyaçlarının yanıt bulacağı fuarda banyo ve mutfak donanımlarından ev mobilyalarına, havuz ekipmanlarından bahçe mobilyalarına kadar dekorasyona dair her şey yer alacak.
mersin escort

Decoyap Bodrum, farklı sektör temsilcilerini ve profesyonellerini yatırımcılar ve tüketicilerle bir araya getirmeyi amaçlıyor.

İç yapı dekorasyon ürünlerinin yanı sıra aydınlatma, dış cephe, su, ses ve yalıtım sistemleri, soğutma ekipmanları ve ekipmanlarının da sergileneceği fuarda, güneş enerjisi ile elektrik üretim teknolojileri de yer alacak. İnşaat ve yan sektörlerinin yanı sıra turizm firmalarına da hitap eden fuarda, otel ve personel kıyafet firmaları 2020 koleksiyonlarını da ilk kez bir defile ile görücüye çıkaracak. Fuar, 22-25 Ocak tarihleri arasında 13:00- 21:00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu