GündemManşetSpor

KIRÇİÇEKLERİ SON SÜRAT DEVAM

IMG_0522Bodrum bayrağını basketbol sahalarında başarıyla dalgalandıran Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü, kendi sahasında güçlü rakibi Edremit Belediyesi Gürespor’u ağırladı.

Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, TKBL İkinci Devre İlk maçında güçlü rakibi Edremit Bld. Gürespor ile mücadele etti. Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen mücadeleyi yaklaşık 300 kişi izledi.

Maç öncesinde rakip takımda oynayan, daha önce iki sezon Kırçiçeği Bodrum Basketbol Kulübü forması giyen Melek Bilge’ye Kulüp Başkanı Yiğit Özmen tarafından katkılarından dolayı çiçek takdim edildi.

Hava atışıyla başlayan maçta topu ilk kazanan taraf Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı oldu. Hızlı gelişen atakla ilk sayıyı takımına kazandıran Kırçiçekleri’nin Amerikalı oyuncusu Sasha Goodlet oldu. Her iki takımında karşılıklı ataklarıyla devam eden maç, seyirciye hem heyecanı hem de coşkuyu bir arada yaşattı.

Her iki takımın da canla başla mücadele verdiği maçta, maç boyunca hakim olan taraf Kırçiçeği Basketbol Takımı oldu. İlk yarıyı 39-29 tamamlayan Kırçiçeği Bodrum Basketbol takımı, ikinci yarıya da önde olmanın rahatlığıyla çıktı. Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı’nın 76-56 kazandığı maçta Kırçiçekleri, oyun boyu çok iyi performans sergilediler. Tüm takımın oyuna iyi konsantre olduğu maçta Amerikalı oyuncu Sasha ve ilk yarı bitimine yakın yaptığı yeni transfer oyuncusu Saynur takımlarına 18’er sayı, Gülşah da 14 sayı kazandırarak maçın yıldız oyuncuları oldular.

Bir sonraki maçlarını yine güçlü rakiplerinden ligin üçüncü sırasındaki Bursa Bşb. ile deplasmanda gerçekleştirecek olan Kırçiçeği Bodrum Basketbol Takımı, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki Liderliğini devam ettiriyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu