AsayişGündemManşet

3’Ü DE TUTUKLANDI

Bodrum AdliyesiBodrum’da bir kişinin ölümüyle sonuçlanan beach kulüp saldırıya ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Göltürkbükü Mahallesi’nde 30 Temmuz’da birisi ünlü şarkıcı  Berksan’ın ortağı olduğu yan yana iki beach kulübe silahlı saldırı düzenlenmiş, saldırıda 1 kişi ölürken, 4 kişi yaralanmıştı.Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yaptığı delil tespitine yönelik çalışmalar neticesinde ilk etapta 4 şüphelinin kimliğinin belirlendi. Çıkarılan yakalama emirleriyle silahı ateşleyen D.Ç., aracı kullanan E.K. ve gözcülük yapan A.C.K. isimli 3 şüpheli  Ankara ve  Antalya’da yakalanarak  Bodrum’a getirildi.

İlçe emniyet Müdürlüğündeki sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen 3 şüpheli, ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu