EkonomiGündemManşet

BEÇİN’DE “TOPRAKTAN SOFRAYA DOĞAL ÜRÜNLER”

IMG_0652Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, zeytin hasat mevsimi sürerken markalı üretim yapan zeytin ve zeytinyağı üreticilerini ziyaret ederek bereketli hasat ve bol kazançlı ticaret dileğinde bulundu.

Hürriyet Gazetesi Ege Eki Yazı İşleri Müdürü Adnan Kaya ile birlikte Beçin’de, “Topraktan sofraya doğal ürünler” sloganıyla zeytin, zeytinyağının yanı sıra bitkisel doğal ürünler üretip satışını yapan Beçin Doğal Ürünler işyeri sahibi Ertaş Avcı’ya iyi işler dileğinde bulunan Reşit Özer, markalı üretim yaptığı için kendisini kutladı ve coğrafi işaretli zeytinyağı üreterek satmasını önerdi.

Beçin Doğal Ürünler işletmecisi Ertaş Avcı, işyerinin Beçin’de olmasına rağmen, ürettikleri ve satışa sundukları zeytin, zeytinyağı, zeytinyağı sabunu, bal ve diğer ürünlerin Bodrum’da çok iyi bilindiğini belirterek “Bodrum’dan işyerimize gelerek alışveriş yapan birçok müşterimiz var. Ürünlerimizden almak için Bodrum’dan geliyorlar. Biz de ürünlerimizin kalitesine güvenerek satış yapıyoruz” diye konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu