AsayişEkonomiGündemManşet

MUTO, ALINAN GÜVENLİK TEDBİRLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

vlk_02Muğla Valisi Esengül Civelek, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilin güvenlik güçlerine teşekkür amaçlı düzenlenen toplantıya katıldı.

Toplantıya Vali Esengül Civelek, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Karakuş ile yönetim kurulu üyeleri  ve basın mensupları katıldı.

Muğla Ticaret ve Sanayi Odasına güvenlik güçlerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür eden Vali Civelek, “İlimizdeki asayiş ve emniyetin sağlanmasında huzur ve güvenliğin oluşturulmasında güvenlik güçlerimize vermiş oldukları destek ve katkılardan dolayı Muğla Ticaret ve Sanayi Odasına şahsım ve ilim adına teşekkür ediyorum” dedi.

Vali Civelek, “Muğla Ticaret ve Sanayi Odasının Başkan ve üyelerinin duyarlılıklarıyla, iş birliği, gönül birliği, el birliği içerisinde gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarla yeryüzü cenneti olarak tanımlanan Muğla’mıza layık olduğu en iyi hizmeti vermenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Bize duyulan güvene layık olmak içinde tüm kamu kurum ve kuruluşları olarak çalışmalarımıza var gücümüzle devam edeceğiz. Diğer yandan ülkemizin 2023 yılı hedeflerine ulaşabilmek içinde yine ilimizin iş dünyasının değerli temsilcileriyle yerelden ulusal kalkınmaya katkı sağlamak üzere de bir seferberlik içerisindeyiz” dedi.

2018 yılının uyuşturucu ile mücadele yılı olarak belirlendiğini hatırlatan Vali Civelek, “Uyuşturucuyu geleceğimize bir tehdit olarak görüyoruz. Tehdit olarak gördüğümüz bu konu ile ilgili olarak değerli basın mensuplarımızın da destek ve katkılarına ihtiyaç duyacağız” dedi.

Konuşmasının son bölümünde basın mensuplarına hitap eden Vali Civelek şunları söyledi: “Olayları zamanında doğru bir şekilde, aynı zamanda da tarafsız olarak kamuoyuna yansıttığınız için sizlere müteşekkirim. Büyük bir hassasiyetle bizlerle verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü de şimdiden kutluyor, ailelerinizle birlikte sağlık, afiyet, huzur dolu bir 2018 yılı diliyorum”

Toplantı çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu