AsayişGündemHayatManşet

İMAMI AĞLATAN CENAZE

IMG_8015Bodrum’da trafik kazasında ağır yaralanan 6 yaşındaki minik Hasret 2 günlük hayat mücadelesini kaybetti. Cenaze töreninde babanın feryatları yürekleri dağladı.

6 yaşındaki Hasret Güler kazanın ardından ameliyata alınmıştı. Ameliyatın ardından yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren Güler, gece saatlerinde yaşamını yitirdi. İslamhaneleri mahallesinde bulunan mezarlığa getirilen küçük hasrettin minik bedeni için gözyaşları sel oldu. İslamhaneleri mezarlığında Hasret için kılınan cenaze namazında baba Müslüm Güler ise sinir krizi geçirdi. Kızının arkasından feryat eden babanın sesi tüm mahallede inledi.

İMAM GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Cenaze namazı kırdıran İslamhaneleri cami imamı kız çocuğu için helallik alırken gözyaşlarını tutamadı. Bir yandan vaiz veren imam bir yandan da ağladı. Cenaze namazını kıldıran imam namaz esnasında da gözyaşlarına hakim olamadı. Baba Güler ise bir taburede oturarak cenaze namazını kıla bildi. Namazın ardından omuzlara alınan minik Hasret İslamhaneleri mezarlığına defnedildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu