EğitimGündemManşet

MAVİ ÇİZGİ’DE ÇOCUKLARLA YILBAŞI EĞLENCESİ

mavi-cizgi-1Bodrum’da yaşayan Türklerle evli Rus ve Ukrayna’lı anneler çocukları için Mavi Çizgi Çocuk Yaşam ve Sanat Köyü’nde yılbaşı partisi düzenlediler.

Mavi Çizgi, 2018’in karşılanmasına günler kala, Rus ve Ukrayna’lı çocuklara, ailelerinin gerçekleştirdikleri ve gün boyu devam eden bir kutlama programıyla ev sahipliği yaptı. Partide, çocuklar ve aileleri birçok aktiviteyi birlikte yaparak eğlendi.

Tüm yorgunluğumuzu unutturdular…

Çocuklarımızın çok sıcak ve eğlenceli görüntüleri bizlere tüm yılın yorgunluğunu unutturdu diyen Mavi Çizgi Çocuk Yaşam ve Sanat Köyü kurucusu Gülgün Esen Akdaş, “Çeşitli oyun ve gösterilerle başlayan parti, çocukların-ailelerin dansları,Noel Baba’nın dağıttığı hediyeler, sürprizler ve ikramlarla devam etti. Organizasyonu düzenleyen Olga Eşiyok ve Katherina Saat’in piyano ve keman sunumuyla izlediğimiz slayt gösterisi hepimize duygulu anlar yaşattı. Kendilerini köyümüzde misafir etmekten gurur duyduk. Farklı kültürlerin dayanışması özellikle de tema çocuksa çok haz verici.Şimdiden 2018’in herkese mutluluk ve sağlık getirmesini diliyoruz” dedi

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu