ÇevreGündemManşet

KAR MİLA’A DA YAKIŞTI…

Milas’ta yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı, tarihi yapılar üzerinde eşsiz manzaralar oluşturdu. Çok sayıda vatandaş, dağlara çıkarak doya doya karın keyfini çıkardı.

Milas’ta geçtiğimiz cumartesi gece saatlerinde şehrin kuzey yamaçlarındaki dağlık kesimlerde etkili olan kar yağışı, ertesi sabah yerini eşsiz manzaralara bıraktı. 

Milas’a bağlı Kargıcak Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Labranda Antik Kenti’nde kar yağışı yaşandı. Beyaz bir örtü giyerek eşsiz manzaralar sunan Labranda, doğal ve tarihi güzellikleriyle vatandaşları cezbetti.
Labranda Antik Kenti’ne gelen doğaseverler ve fotoğrafçılar, kısım kısım karlar altında kalan kutsal alanı gezerek bol bol fotoğraf çekti.
İlçeye bağlı Ortaköy’deki bin yıllık İkiz Türbeler ve Ortaköy Camii de karla birlikte mükemmel bir seyir keyfi sundu.
Milas’tan çok sayıda vatandaş, kar yağışının daha yoğun yaşandığı Muğla’daki dağlık arazilere giderek kar keyfi yaşadı. 
Kar yağışına en çok çocuklar sevindi. Aileleriyle birlikte kardan adam yapan çocuklar, günü kartopu oynayarak geçirdi. 
Muğla genelinde ulaşımda büyük bir sıkıntı yaşanmazken, ekipler kapanma riski olan yollarda gece geç saatlere kadar kar küreme ve buzlanmaya karşı tuzlama çalışması gerçekleştirdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu