GündemManşet

VALİ CİVELEK 24. TARIM, ÇEVRE VE TURİZM FESTİVALİNE KATILDI

Muğla Valisi Esengül Civelek, Ortaca ilçesinin sahip olduğu tarihi doğal ve tarımsal zenginliklerin tanıtımı amacıyla düzenlenen 24. Ortaca Tarım, Çevre ve Turizm Festivaline katıldı.

Festivale Muğla Valisi Esengül Civelek, Ortaca Kaymakamı Oktay Erdoğan, İl Jandarma Komutanı Coşkun Sel, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Ortaca Belediye Başkanı AlimUzundemir, ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.

Festival açılışında konuşan Vali Civelek, “Eşsiz doğal güzellikleri tarihi kültürel değerleriyle turizmde gözde kent Muğla’mızın Ortaca ilçesinde geleneksel hale getirilen ve bu sene 24. sü gerçekleştirilen Tarım, Çevre ve Turizm Festivalinin amacını uygun başarılı geçmesini temenni ederim. Yerel bir organizasyon olmasına rağmen gerek ilimizden gerekse ilimiz dışından pek çok ziyaretçinin katılımı ile gerçekleştirilen festivalin bölgemizin doğal, yöresel,  kültürel ve turistik değerlerinin ve Ortaca ilçemizin tanıtımına katkı sağlayacağını, festival süresince sosyo ekonomik yaşamda bir canlılık yaratacağını vatandaşlarımızın moral değerlerini yükselteceğini ve tüm festivallerde olduğu gibi kardeşlik, dostluk, birlik beraberlik duygularını pekiştireceğine inanıyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu