Kültür SanatManşet

Bodrum Edisyonu’nun ilk sergisi

MAJİ Art Gallery Bodrum'da

 

MAJİ Art Gallery, 2023 Yaz Dönemi’nde Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel’de, ART PROJECT’in ikinci ayağı olan Bodrum Edisyonu’nun ilk sergisini, karma çalışmalarla 3 Haziran – 30 Haziran tarihleri arasında sanatseverlerle buluşturuyor.

MAJİ Art Gallery yapılmamışı yapmanın, denenmemişi denemenin gururu ile ‘‘Sınırsız Çağdaş Sanat’’ konseptini, bu yaz Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel ile gerçekleştiriyor. Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel’de hazırlanan Art Project I Bodrum sergisinde çağdaş sanatın 14 değerli sanatçısı toplamda 23 eseriyle yer alacak. Adviye Bal, Ehsan Bayat, Emel Toktaş, Filiz Esgin, Han Keser, Hüseyin Kuşataner, Nilay Yıldız, Rana Altan, Sare Aldemir, Sepideh Bagheri, Sezin Terzi, Şebnem Yalçın, Ümmühan Yılmaz, Yüksel Başaran Yıldız ilk defa sergileyecekleri eserleri ile sanatseverlerle buluşacak.  Özenli ve titiz bir çalışma ile MAJİ Art Gallery sanat kurulu tarafından seçilen eserler, her ay farklı konseptte ve kürasyonda sergilenecek.

MAJİ Art Gallery, her zaman gösterdiği özenli ve detaylı planlama, profesyonel kurumsal kimlik, oryantasyon, PR gücü, koleksiyoner çevresi, teknolojik alt yapısı, aktif sosyal medya kullanımı, özgün ve farklı duruşu ile Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel’de güçlü bir sanat farkındalığını yaz boyunca farklı projeler ile gerçekleştirmeye devam edecek.

Amacımız; multidisipliner sanatçılarımızı yaz döneminde sanatseverlerle buluşturmak, Bodrum’da sanata değer katmaya devam etmek ve karma çalışmalarla gerek hotel misafirlerine, gerekse Bodrum ve Bodrum dışından ağırlayacağımız sanatseverleri kapsamlı ve özgün bir sanat yolculuğuna çıkartmak olacak.

Her zaman sanat ve sanatçı için en iyiyi hedefleyen ve sanat adına yapılmamışı yapan Maji Art Gallery, 2023 Yaz Dönemi’nde de Bodrum’un en kreatif ve en saygın projelerini yine Bodrum’un en iyi oteli olan Titanic Luxury Collection Bodrum Hotel kalitesi ve ayrıcalığı ile sizlerle buluşturacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu