GündemManşetSiyaset

CHP’Lİ GENÇLER, DENİZASLANI DEDİ…

IMG_1900Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları kongresi yapıldı. Alkım Denizaslanı ve Mehmet Engin Yıldızhan’ın yarıştığı seçimde 293 oy alan Alkım Denizaslanı gençlik kolları başkanı oldu.

Bugün öğle saatlerinde Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kongreye CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Marmaris İlçe Başkanı Acar Ünlü, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Cenk Erdöl de katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ve divanın belirlenmesinin ardından bir konuşma yapan CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, şunları söyledi:

“Bugüne kadar gençlik kolları bize hangi projeyle gelmişse, biz kendilerine hep destek olduk. Gençlik kollarımız başarılı bir dönem geçirdi. Geçmiş dönemlerde de bu partinin gençlik kollarında görev alan herkese teşekkür ediyorum. Bu partiye emek veren her gencimize teşekkür ediyorum. Bodrum’da yarışlı seçimler yapıyoruz. Bu Bodrum Örgütümüzün demokrasiye ne kadar önem verdiğinin göstergesi. Tekdüze değil, birbirimizle yarışarak, yarıştıktan sonra da birbirimize sarılarak devam edeceğiz. Bodrum’da demokrasinin en güzel örneklerinden birini veriyoruz.”

Kongrede konuşan Gençlik Kolları Adayı Alkım Denizaslanı, şu sözlere yer verdi:

“Hiç kimseyi ayırmadan bu partide yeniden birliği beraberliği sağlamak için sizlerin karşısına aday olarak çıkıyorum. 2 sene önce bir seçim kaybettim ama ertesi gün yine sizlerle beraberdim. Çünkü CHP bir sevda partisidir. CHP çıkarcıların, menfaatçilerin partisi değildir. CHP Mustafa Kemal’in evlatlarının partisidir. Şuna inanıyorum ki; kimsenin baskısına uymayacaksınız, kendi iradenizle oyunuzu kullanacaksınız.”

Gençlik Kollarına aday olan diğer isim Mehmet Engin Yıldızhan ise şunları dile getirdi:

“Bizler maalesef partili olarak bütün isyanımızı, bütün şikayetlerimizi kendimize ispatlıyoruz. Ben istiyorum ki biriktirdiğimiz tüm temennileri, projeleri burada değil sokakta halkımızın içinde olmasını istiyorum. Ben gençlik kollarında bir yıl boyunca gördüğüm ekip anlayışından dolayı tekrardan bu yolda olmak istedim. Görev almak istedim ve bugün karşınıza çıktım.”

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Seçimde kullanılan 450 oyun 293’ünü Alkım Denizaslanı, 157’sini Mehmet Engin Yıldızhan aldı. 4 o ise geçersiz sayıldı. Bu sonuçla CHP Bodrum Gençlik Kolları Başkanı olan Alkım Denizaslanı, “Bu kadar centilmen bir yarış geçmesinden dolayı başta Engin Yıldızhan kardeşimi ve yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Ben başkan seçilmiş olsam bile hepinizin partide yeri vardır. Bundan sonra mücadelemiz sokaktadır. CHP için 2019’da hep beraber el ele” diye konuştu.

Denizaslanı’nın yönetim kurulunda şu isimler bulunuyor;

Gürkan Özgül, Ayşenaz Gültekin Öncel, Salih Yeğin, Özge Şahin, Ercan Pehlivan, Gizem Yanık, Hasan Bulucu, Kanat Özsert, Uğur Özten, Kezban Ceylan, Hüseyin Fikirli, Okan Altıok, Gözde Dağdelen ve Kaan Mandalinci.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu