Manşet

Belediye, İLO 190 Politika Belgesini İmzalıyor

Başkan Aras:“Eşit ve şiddetsiz bir Bodrum yaratmak hep birlikte mümkün”

 

Bodrum Belediyesi, Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) 190 Sayılı Çalışma Yaşamında Şiddet ve Tacizi Önlemeye Yönelik Politika Belgesi’ni imzalamak üzere basın toplantısı düzenliyor.

30 Kasım Perşembe günü Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde (Trafo) saat 10.00’da gerçekleşecek basın toplantısında “İşte, Evde, Sokakta; Güvencesizliğe, Eşitsizliğe ve Şiddete Karşı” İLO 190 Politika Belgesini imzalayacak.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Belediyenin tüm çalışma alanları, etkinlik ve uygulamalarında toplumsal cinsiyet eşitliğinin güvence altına alınması amacıyla belediye yöneticilerinin, görev alan idari personelin ve diğer tüm çalışanların uyması gereken ilkeler ve alması gereken önlemler var. Bunların düzenlemesinde; farklı cinsiyet, yaş, engellilik durumunda olan ve farklı görüşlere sahip kişilerin birlikte uyum içerisinde çalışmasında, ILO 190 Sayılı Çalışma Yaşamında Şiddet ve Tacizi Önlemeye Yönelik Politika Belgesinin imzalanması çok önemli. Bu belge ile uygulamaları kalıcı hale getirmeyi hedefliyoruz. İmza törenine Bodrum’da yaşayan tüm vatandaşlarımızı, STK ve sendika temsilcilerimizi bekliyoruz. Eşit ve şiddetsiz bir Bodrum yaratmak hep birlikte mümkün!” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu